Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном вирушили на довгоочікувані зимові канікули в сонячний Майамі, США.

Так, артист і його кохана створили коротеньке відео, яке вперше записали за допомогою дрона. Щаслива сім'я позувала на одному з піщаних пляжів, поки дрон літав серед каменів, над блакитною водою і відпочиваючими. При цьому Леон і Лілія дружно махали руками на камеру. Дружина Ями зізналася, що сам Влад керував квадрокоптером, а після вона самостійно монтувала ролик.

"Влад знімав в перший раз квадрокоптером, а я монтувала.💃🏻✅

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Як вам наша робота?🤔"

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті:" безтурботно гарно😍 🔥 🔥 🔥", " розумнички🔥 краса яка😍", " я б сказала - запаморочливо ))) головне, що все з відмінним настоянням, красотища навколо. Музика теж супер. 👍 ❤ ", "Бомбезно🔥 🔥 🔥".

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.