Відомий російський артист Філіп Кіркоров привітав з днем народження свою близьку подругу з Латвії - Лайму Вайкуле.

Таким чином повідомляється, що 31 Березня радянська і латвійська народна артистка Лайма Вайкуле святкує свій 67-й день народження. На честь цього Філіп Кіркоров вирішив згадати те, що у них було.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він опублікував ролик, де показані їхні спільні виступи на концертах. Прикріпив він відразу два номери, в різних нарядах.

Під постом він пише: "Лайма, ти наша прибалтійська зірка! Наш променистий Бурштин! З днем народження, @laima_vaikule_official ! Нехай швидше відкриють кордони і ми швидше обіймемося. Згадую наші юрмальські вечори і мрію про "Рандеву" з тобою!🤩».

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також, він додав кілька фраз з побажаннями рідною мовою жінки.

Варто відзначити, що вони є хорошими друзями, і ніколи не упускають можливості поспілкуватися на різних заходах.

Нагадаємо, Кіркоров ледь не осідлав Полякову після концерту. На деяких знімках шоумен позує на сцені, на інших разом зі своїми дітьми, але найбільше уваги привертають фотографії, на яких Кіркоров позує в компанії української співачки Ольги Полякової.

Як повідомляв "Знай.ua", протеже Кіркорова Стоцька нагодувала сім'ю папером на Новий Рік: "Хіба не щастя?"

"Знай.ua" писав, особисте життя Філіпа Кіркорова випадково розсекретили - новий хлопець потрапив на відео