У Національній гвардії України записали жартівливий відеоролик про боротьбу з "руським миром".

Відповідне відео з'явилося на сторінці МВС в Facebook.

На тлі пандемії коронавірусу COVID-19 у Національній гвардії України вирішили показати, як вони "дезінфікують" ворожі позиції на Донбасі. У відомстві назвали 7 головних правил боротьби з "руським миром".

В першу чергу, на думку військових, необхідно продезінфікувати робоче місце (руки), далі надягаємо захист (маску і броню) і дбаємо про чистоту інструментів (дезінфікуємо кулі).

Перезарядка / скріншот з відео
Перезарядка / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У четвертому пункті під "лікувальними процедурами" військові показали, що необхідно зарядити автомат і взятися обстрілювати ворожі позиції. Якщо раптом перестала працювати КТ, то можна спробувати РПГ. Звичайно ж, попередньо необхідно продезінфікувати зброю, після чого приступити до "дезінфекції" ворожих позицій.

В останньому пункті військові відзначили "інгаляцію", ефект якої створює дим після обстрілу з РПГ.

Через ролик в соціальних мережах користувачі прозвали військових "бригадою швидкої допомоги".

Нагадаємо, що артилеристи ЗСУ влаштували окупантам пекло: від нищівних ударів здригнулася земля.

Як повідомляв портал Знай.uа, український захисник, в перервах між обстрілами, написав епічну оду позаземного кохання: "звучить в душі...".

Також Знай.uа писав, що у мережі регочуть над безпорадністю основного бойового танка військових сил Росії:" громадина " не встояла перед калюжею!