Відома українська телеведуча Леся Нікітюк зважилася на зміну іміджу – зірка українського ТБ обрізала волосся, яке ростила близько двох років.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Леся Нікітюк часто радує шанувальників в соціальних мережах кумедними відеороликами і знімками з недавніх фотосесією. Завдяки своєму гумору і екстравагантності телеведучій вдалося зібрати цілу армію фанатів – за її сторінкою в Instagram стежить вже більше 3,6 мільйонів людей.

Цього разу Нікітюк вирішила вразити шанувальників різкими змінами в зовнішності. У Insta-stories телеведуча розповіла, що через довгий час звернулася до свого перукаря, щоб пофарбувати волосся і постригтися. Але навіть вона не очікувала таких різких змін.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Справа в тому, що Леся Нікітюк зістригла величезну кількість волосся. За її словами, вона ростила свої коси близько двох років і їй було болісно з ними розлучатися. Однак, результат її приємно здивував - вона буквально посвіжіла на очах.

"А ще зранку була з довгим) заодно і схудла😂", - написала телеведуча під постом.

Шанувальники позитивно відреагували на зміни телеведучої, про що написали в коментарях під публікацією.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк похвалилася розкішною фотосесією, заговоривши про страхи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками кумедним відео з подорожі.

Також Знай.uа писав, що Леся Нікітюк підстриглася" під карешку "і перетворилася на рожеву пантеру:"відростуть".