Популярний український виконавець і зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян заінтригував шанувальників виходом нового кліпу "Подружка".

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Арсен Мірзоян є досить популярним в Україні, але не тільки завдяки спорідненості з народною артисткою Ніною Матвієнко. Після шоу "Голос країни" музикант став активно просувати вокальну кар'єру, а на сьогоднішній день збирає тисячі шанувальників на своїх концертах.

Нещодавно Виконавець презентував слухачем нову пісню "Подружка", яка з'явилася в ранковому шоу на"Авто радіо". Тепер же Арсен Мірзоян заявив, що на цю композицію в п'ятницю, 2 квітня, вийде ще й кліп.

На своїй сторінці в Instagram музикант показав короткий уривок з майбутнього кліпу, на якому показав кадри різних жінок і дівчаток. Сам же Мірзоян опинився в кліпі під водою.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях шанувальники написали, що з нетерпінням чекають прем'єру кліпу, оскільки пісня Їм дуже сподобалася.

"Відчуваю, буде бомба" ,"І кліп? Пісня дуже красива!", "Чекаю з нетерпінням. Після ранкової прем'єри хочеться знову почути пісню. Впевнена, відео теж буде неймовірним", - написали користувачі мережі.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян порадував багатотисячну армію шанувальників гарною новиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян опублікував нове фото зі спортзалу і розповів, як у нього пройшов понеділок.

Також Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян і Злата Огневич заспівали для українських героїв: заради нас під кулями ходять.