Українська телеведуча Надія Матвєєва активно веде сторінку в Instagram. На неї підписано понад 500 тисяч людей, яких головне обличчя "Все буде добре" і "Неймовірна правда про зірок" часто радує крутими фото з особистого та творчого життя.

Цього разу Матвєєва поділилася вражаючим знімком, на якому вона відображена в момент тренування. Спортивна форма підкреслила струнку фігуру 52-річної ведучої.

У підписі до кадру зірка змотивувала підписників до схуднення і закликала їх приєднатися до онлайн-курсу для жінок, який стартує 12 квітня.

"Не вистачає часу, немає сил, мало грошей... Додавайте: "на себе". Ви ж знаходите в собі ресурси для роботи, вирішення побутових проблем, турботи про інших людей. А потім настає невдоволення собою і розчарування: відчуваю, що можу краще виглядати, радісніше дивитися на світ, а не виходить. Неначе рутина поглинає без залишку, а натомість навішує зайві кілограми, апатію і хвороби. Весна – найкращий час, щоб впустити хороші звички в своє життя, діяти рішуче і отримувати чудові результати", - написала Надія.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Надія Матвєєва, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Надія Матвєєва піддалася шкідливій звичці, небезпечній для здоров'я.

Нагадаємо, ведуча "Все буде добре" Матвєєва зізналася, як набрала 11 кг: "Після розлучення..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Надія Матвєєва вказала на головний недолік українок.

Також портал Знай.uа писав, що Матвєєва з "Все Буде добре" зайнялася активним схудненням: "Більше 100".