У Російській Федерації померла п'ятирічна дівчинка після походу до стоматолога.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 30 березня, в місті Ак-Довурак, Республіка Тува, Російська Федерація. За даними слідства, місцева мешканка привела свою 5-річну доньку на прийом до стоматолога зі скаргами на гострий зубний біль.

За вказівками лікаря-стоматолога, жінка придбала дві ампули знеболюючого засобу. Однак, коли фахівець зробив дівчинці перший укол, у неї почалися судоми і вона втратила свідомість.

Стоматолог / фото: Pixabay
Стоматолог / фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дитину негайно госпіталізували екіпажем швидкої медичної допомоги в реанімаційне відділення місцевої лікарні, де вона перебувала в комі. Близько 9 ранку в правоохоронні органи Барун-Хемчікского району надійшла інформація про те, що дівчинка померла.

У поліції відкрили кримінальне провадження згідно частини 2 статті 109 Кримінального кодексу Російської Федерації (заподіяння смерті з необережності). Щоб встановити причину смерті, правоохоронці призначили судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, що у стоматології "катували" маленьких пацієнтів, правда вилізла через півроку: українці вимагають покарання. Знущання над дітьми відбулися ще минулого літа, але розбиратися з цим стали тільки зараз.

Як повідомляв портал Знай.uа, жінка втратила всі верхні зуби через солодку газовану воду:"п'ю вже 10 років".

Також Знай.uа писав, що 4-річний малюк повис на ескалаторі в ТРЦ і впав з другого поверху, поки Батьки їли.