Ексчоловік популярної української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу після скандального розлучення вже знайшов собі нову пасію. Турецький бізнесмен, який любить проводити час в Україні, завів стосунки з киянкою Лілею. Відомо, що дівчина працює візажисткою і виховує маленьку доньку.

Не секрет, що Ліля частенько ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram фотографіями з особистого життя і показує, як проводить час і відпочиває з Муратом. Цього разу Ліля опублікувала фото з Чернівців і вразила своїх підписників чорним луком.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лілі в мережі Instagram.

Публікація Лілі, скріншот: Instagram
Публікація Лілі, скріншот: Instagram

"Можу сказати, що нарощування волосся пішло мені на користь. Довжина помітно відросла, а ось густоти як не було, так і немає, зняла волосся пару днів тому, але планую незабаром наростити нові", - повідомила своїм друзям і шанувальникам Ліля.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також, за останніми фото в соціальній мережі Isntagram, можна припустити, що Ліля наслідує колишній дружині свого коханого Мурата Ані Лорак. Дівчина вже намагалася пофарбуватися в блондинку, приймає схожі пози на фото, а також демонструє фотографії з маленькою донькою.

Ліля, фото: Instagram
Ліля, фото: Instagram

Ліля з донькою, фото: Instagram
Ліля з донькою, фото: Instagram

Ані Лорак з дочкою Софією
Ані Лорак з дочкою Софією

Нова дівчина Мурата Лілія, instagram.com/stories/__l_i_l_i_a___
Нова дівчина Мурата Лілія, instagram.com/stories/__l_i_l_i_a___

Різницю у віці між Лілею і Ані практично не помітиш, адже поп-діва навіть в 40 виглядає на 19 років. А ось велика різниця в тому, що Кароліна все таки має велике минуле з Муратом і величезний талант до співу. З останнім навіть на посперичаєшся.

Раніше повідомляли, помста за розбите серце Лорак? Нова коханка втекла від Мурата.

Як повідомляв Знай.uа, коханка Налчаджіоглу пішла на крайнощі, щоб утримати колишнього Ані Лорак.

Знай.uа писав, Оля Фреймут показала, як правильно спілкуватися з людьми: "Сонечко, мася, або бубочка".