Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість поділилася серією яскравих фото з вручення премії "Прорив року BEST 2021" російського глянцю MODA topical, де перемогла в номінації "Співачка року", хвалячись статуеткою.

Так, для червоної килимової доріжки артистка приміряла чорний шкіряний комбінезон з глибоким декольте, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах, а також срібними аксесуарами у вигляді масивних сережок-кілець. В руках у зірки красувався пишний букет їх різних ніжних квітів, а сама Кароліна роздавала фанатам повітряні поцілунки.

""Співачка року" за версією премії "Прорив року BEST 2021" від журналу @modatopical ☺ ️

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Дякую кожному за підтримку і увагу до моєї творчості.

Шалено приємно отримувати такі нагороди 🏆"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "що за клейонка блискуча на тобі 🤢", " ДІВА але ДУЖЕ ШКОДА ЩО не УКРАЇНСЬКА 😢", " Ну і куди Кароліна прорвалася в 2021 році? Які такі творчі і інші прориви?Може до своїх статків у Києві, бо розгулювала біля Цуму на Хрещатику.", "чогось шаленої радості на обличчі не видно.", "Найкрасивіша ❤️", " Вкусняшка моя!❤ ️ ❤ ️ ", "Сумна", " Вітаю з заслуженою нагородою найкраща співачка карколомна шикарна Діва❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️".