Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила дуже незвичайний кадр зі свіжої фотосесії, примірявши пікантне вбрання. Так, артистка з'явилася перед камерами в жіночій сукні білого кольору і туфлях-човниках, доповнивши обновденний стиль ніжним нюдовим макіяжем і зібравши назад довге світле волосся.

Зірка грайливо продемонструвала струнке тіло і довгі ноги, зізнавшись, що зовсім не боїться засуджень. У такому образі красуня заінтригувала свіжим альбомом "Красиво", який обіцяє представити вже 2 квітня на всіх музичних майданчиках.

"Ні до чого судження людей...

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Завтра на стрімінгових майданчиках..."

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Вауууу Біла королева повертається️️", " така сильно красива...# сильно # красиво", " Тіна😍", " взагалі нічого красивого... люди що зі смаком? Може хтось тверезо дивитися на речі?!", "Та ти шо. Мама кішка наша❤️😍"," в очікуванні😍 💗", " @tina_karol ми в очікуванні цього чарівного дива. Як завжди буде розрив сердечка. @tina_karol ви як завжди прекрасна і мила.❤️😍".