Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою, запустивши власне реаліті-шоу "Девочки рулят", участь в якому візьме не тільки сама Настя, але і її найкраща подруга Анна Андрійчук, а також мама Лідія Петрівна.

Для зйомок проекту всі три красуні вирушили в улюблений куточок Каменських - Тулум, Мексика, який артистка не раз називала своїм місцем сили. Так, зірка виставила ніжне фото з одного із закладів, примірявши капелюх коричневого кольору і білосніжну сорочку, доповнивши образ акуратними аксесуарами у вигляді сережок.

"Hello from my beloved Tulum❤️

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

готуємо для вас багато красивого, справжнього і щирого ☺

Мабуть, це одне з найбільш спонтанних рішень в моєму житті, але перебуваючи зараз тут, я розумію, що воно того варте.

Залишилося зовсім небагато і я вам покажу першу серію мого реаліті #девочкирулят"

Фолловери не пройшли повз: "ось справжня щаслива жінка видно по очах сонечко красуня❤️😍 😍 😍", "красуня", "найкрасивіша! 🥰 🥰 ❤ ", "Чекаємо😍", "мила, Сексуальна, красива, карколомна, суцільна чарівність!❤️❤️❤️❤️😘".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.