Відома українська психологиня, тренер з бізнес-психології, блогерка, а також учасниця популярного шоу "Танці з зірками" Наталія Холоденко продовжує розповідати своїм мережевим читачам і послідовникам про те, як побороти життєві труднощі. Також Наталія Холоденко зізналася, що психологи теж плачуть.

Цього разу Наталія Холоденко трохи розповіла про особисті переживання. Справа в тому, що в день смерті батька Наталія зважилася розповісти про те, що здоров'я неможливо купити, тільки "докупити", а також про те, що здоровий спосіб життя може сильно допомогти, коли людина вже лежить на лікарняному ліжку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Холоденко в мережі Instagram.

Публікація Наталії Холоденко, скріншот: Instagram
Публікація Наталії Холоденко, скріншот: Instagram

"Психологи теж плачуть. Сьогодні день смерті тата, і я перебуваю в цій же лікарні, де намагалися врятувати його від смерті. Привезла на операцію маму. Паралельно зі мною огидно погано чинить найближче коло людей... (інтриги / розслідування). Я вмію це ігнорувати, але коли складно в одному, все ніби руйнується, тому завжди потрібно дорозвалювати до кінця.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Висновки дня: Здоров'я Купити неможливо, його можна докупити. Тому бережіть будь-яке залишкове здоров'я. Іноді 10%, доопрацьованих вами завдяки ЗСЖ, можуть стати вирішальними в операції. Любов і дружбу не можна купити за гроші, але завдяки грошам їх точно можна втратити: успіх не прощають!

Якщо ти не готовий приймати рішення вчасно, то життя розпорядиться на свій розсуд. Краще будувати долю, а не підкорятися. Брати відповідальність, а не гадати на ромашці. Платити за рахунками, щоб не просити милостиню. Сьогодні я в сильній позиції, можу вибирати будь-якого доктора і клініку, мені є кому дзвонити, на мене чекають вдома, є плани, натхнення і бажання не опускати руки. Але сильна позиція - це результат постійного зміцнення.

Вона потрібна не для перемоги, а щоб вистояти в моменти слабкості. Дратуйте). Навіть якщо ви не планували. Не можна від себе відмовлятися, ввічливості не повинно бути більше, ніж щирості. Хто не готовий перебирати картоплю в погребі, той п'є будь-який напій! Не на зло комусь, а в ім'я всього важливого.", - звернулася до своїх читачів і клієнтів Наталія Холоденко.

Наталія Холоденко, instagram.com/kholodenkon
Наталія Холоденко, instagram.com/kholodenkon

Раніше повідомляли, гаряча Шоптенко з "Танців з зірками" вразила янгольськими оченятами: "Зачаївся інтерес...".

Як повідомляв Знай.uа, психолог Холоденко підказала, як залучити багатство в 2021 році: рецепт удачі в рік Бика.

Знай.uа писав, психолог Холоденко пояснила, чому пари розлучаються на карантині.