Відома українська актриса Ліза Василенко, яка зараз проживає в Москві, розповіла про страшний інцидент, який стався з нею в підлітковому віці.

Таким чином повідомляється, що не так давно Ліза Василенко дала інтерв'ю ведучій You Tube каналу «Пушка», де розповіла про те, що її зґвалтував чоловік, який старше її в кілька разів.

Дівчина працювала моделлю, і збиралася їхати в Південну Корею на кілька місяців, але, хлопець, з яким вона тоді перебувала у відносинах, заборонив це робити. Він сказав, що потрібно їхати кудись ближче.

Дівчина послухалася, і опинилася в Москві, де жила з дівчинкою з ескорту.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В один день, на святкуванні дня народження цієї сусідки, вона знайомить її з чоловіком, який був в кілька разів старше. З того Ліза Василенко вона мало що пам'ятає.

"Мені підсипали щось в алкоголь. Мені так сказали, тому що у мене немає половини спогадів. У мене є початок і кінець. Початок - Я сиджу п'ю, кінець - мене тра**є жирний дід. Мене зґвалтували" - поділилася своєю історією молода актриса.

При цьому, у неї не було думок піти в поліцію, більш того, навіть батьки не знають, і почують це все вперше, подивившись інтерв'ю.

Нагадаємо, Ліза Василенко зі "школи" зізналася про пережиті в юності насильство і голод. Щоб забути цей жах, дівчина пішла на кастинг серіалу «Школа».

Знай.ua писав, Лола з серіалу "Школа" розсілася в непристойній позі і дещо пообіцяла, фото.

Як повідомляв Знай.ua, Седокова показала" постільну " фото з популярним баскетболістом, голі і закохані.