Відомий український комік і шоумен Євген Кошовий не залишився осторонь, і опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост, пов'язаний з 1 квітня. Крім жартів, він розповів про важливу інформацію.

Таким чином повідомляється, що Євген Кошовий записав новий ролик, в якому привітав усіх своїх колег з професійним святом - Днем сміху, або як його ще називають - День дурня.

Після цього, чоловік вирішив сказати важливу інформацію, яка вже точно правда.

З 30 квітня по 7 травня відбудеться фестиваль «Весело», і пройде він в Туреччині. Всі подробиці він пообіцяв додатково прикріпити пізніше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Глядачів чекає концерт від "Кварталу 95", "Жіночого кварталу", виступлять зірки естради, серед яких і Монатік, Вєрка Сердючка, Макс Барських і так далі.

"Будуть красиві люди, і ви повинні це відвідати. Красиві люди - летять на "Весело», тому що там весело і ХА-РА-ШО" - каже чоловік.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

В кінці ролика, для того, щоб підняти всім настрій, чоловік включив пісню вищезгаданої Вєрки Сердючки - «Все Буде Добре».

Нагадаємо, Кошовий і Ткач з кварталу благають українців про допомогу: на кону сотні дитячих життів. Євген Кошовий та Юрій Ткач звернулися до українців з проханням

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кошовий з "Квартал 95" потрапив у культову сцену Тарантіно: "Шо ти, а ти шо?". Цього разу Кошовому не сподобалося, як поводиться мовчазний співрозмовник

Також "Знай.ua" писав, що Кошовий стиснув розкішні груди жіночного Горбунова, сплутав з Кароль - " Просто бестія!". Горбунов вжився в роль Тіни Кароль