Сьогодні, 1 квітня, Міжнародний День сміху, і в Міністерстві юстиції України вирішили розповісти про кумедний випадок, який стався з головою установи Денисом Малюською.

Таким чином повідомляється, що чиновник минулого року придбав собі новий телефон, а старий за традицією віддав своїй дочці. Вона перевірила його, і знайшла контакти, які чомусь не пішли, і запитала, чи можна їх видалити.

Денис Малюська сказав, що їх не просто можна, їх потрібно видалити, адже там серйозні контакти. Так вона відразу і вчинила.

На наступний день виявилося, що всі контакти віддалилися і на телефону міністра, мабуть аккаунт був все ще синхронізований зі старим телефоном.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Далі, за словами чиновника почалося найцікавіше.

З самого початку він проігнорував кілька дзвінків від прем'єр-міністра, а потім в одному з телефонних дзвінків ідентифікував співрозмовника як Івана Баканова, який попросив зустрітися на наступний день.

Денис Малюська прийшов під будівлю СБУ з повною впевненістю, що його там чекають, і Іван Геннадійович опинився на місці.

"Початок розмови був феєричний: природна ввічливість змусила пана Баканова швидко пригадати свої думки на заявлену мною тему розмови і висловити цінні поради. Десь посередині розмови до мене дійшло, що співрозмовник ніяк не виглядає на ініціатора зустрічі. Я помилився і своєю появою я виглядаю, м'яко кажучи, трохи по-дурному" - розповідає міністр юстиції.

Після зустрічі він відразу ж почав з'ясовувати, хто його чекає насправді, і невідомий співрозмовник вже стурбовано писав у всю повідомлення. Чекав його, як виявилося, Артем Ситник, і Денис Малюська негайно відправився до нього, хоч і з 20-хвилинним запізненням.

До слова, контакти збереглися в Telegram, так Він їх і заново зберіг.

Нагадаємо, Facebook хоче прогнати зі своєї платформи супротивників вакцинації проти Covid-19.

Як повідомляв Знай.ua, ВООЗ назвала тих, кому доведеться чекати вакцину проти covid-19 до 2022 року.

Також "Знай.ua" писав, що нове епідемічне зонування в Україні: які міста стали " червоними". До списку увійшло десять обласних центрів.