З сонячної і теплої Одеси-мами, куди буквально через місяць другий нагрянуть натовпи відпочиваючих й туристів, прийшли дуже тривожні новини, які змусять багатьох українців подумати над тим, що брати з собою в дорогу поїсти.

З'явилася інформація, що в одній з торгових точок міста місцевий житель купив палицю заповітної ковбаси салямі. Однак "начинка" з металу не дала покупцеві спокійно з'їсти апетитний бутерброд, а тільки зіпсувала настрій і "вбила" апетит.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Черный список".

"Одесит придбав салямі з металобрухтом. Нову ковбасну технологію запропонував споживачам "Український м'ясокомбінат". Покупцеві ноу-хау довелося не до смаку, про що він і написав виробникам. Але ті на претензії вирішили не реагувати. #Одеса", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ковбаса з металом, скріншот: Telegram
Ковбаса з металом, скріншот: Telegram

Також до публікації автори додали відео безпосередньо від покупця, а також кадр на якому можна побачити напис: "Хотів би поділитися неприємною ситуацією. Нещодавно 27.03. 21 купувалася ковбаса салямі виробника "Український м'ясокомбінат" за адресою місто Одеса магазин "Копійка" вулиця Сігетська 7, і на жаль, було зіпсовано перші враження про дану фірму на всі 100%. У ковбасі попався шматок металу, розміром в 3 мм.Тільки розпочату палицю ковбаси довелося викинути у смітник, щоб уникнути повторного попадання металу. Також писався лист з претензіэю до даного виробника, але на жаль, відповіді я так і не отримав. Прошу опублікувати даний пост і попередити українців утриматися від покупок м'ясних виробів даного виробника".

Раніше повідомляли, харків'янам показали хитрий трюк популярного супермаркету: так собі знижка.

Як повідомляв Знай.uа, у популярному супермаркеті українець натрапив на маленьких гнилих "гостей" з теплиць: "Подивіться, що продають...".

Знай.uа писав, киянин показав, як маркет заробляє на неуважних покупцях: "На ціннику і в чеку".