Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно знаменитість і його дружина Сніжана Бабкіна дали відверте інтерв'ю в шоу "Життя відомих людей", в якому пара вперше розповіла, з якими труднощами їх сім'ї довелося зіткнутися, в тому числі про численні зради Сергія, які тривали три роки - за словами Сніжани, у чоловіка було понад 100 коханок.

Так, Сергій виставив зворушливе весняне фото, позуючи в затишній домашній обстановці з букетом ніжно-рожевих півоній і посміхаючись на камеру. Виконавець зізнався, що обожнює дарувати квіти і дивитися в щасливі очі дорогих йому людей. При цьому Бабкін запропонував шанувальникам-чоловікам все частіше радувати коханих букетами або маленькими сюрпризами, роблячи рідним приємно.

"Сезон півоній відкритий!🌸
Обожнюю дарувати! Обожнюю дивитися в щасливі очі!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Хлопчики, давайте робити це частіше!
І отримувати від цього процесу задоволення, дивлячись, як радіють наші дівчатка!
Як же це приємно☺"

Фолловери не пройшли повз: "така щира посмішка! Мені здається Сергій помолодшав.", "Який Ви хороший хлопчик!👏 ", "Теж люблю дарувати дружині півонії! 🔥 ", "Півонії на тлі зеленого незвичайні)", " відкрили весну)) яке диво!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.