Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

А нещодавно сама 71-річна Пугачова виклала яскраве селфі з давньою подругою Лаймою Вайкуле, трепетно привітавши виконавицю з днем народження - 31 березня Лаймі виповнилося 67 років. Так, артистка тепло побажала подрузі радості і здоров'я, нагадавши про їх жартівливий дует, який зірки назвали "дамами з дюн".

Варто відзначити, що обидві знаменитості вдавалися до допомоги пластичних хірургів і косметологів для омолодження і зовсім не приховують цього, а тому часто отримують як захоплені відгуки від шанувальників їх творчості, так і зовсім невтішні.

"З Днем Народження мила наша Лаймочка!!!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Радості і Здоров'я тобі.

До зустрічі в дюнах."

Фолловери не пройшли повз, а деякі і зовсім переплутали Вайкуле зі старшою донькою Пугачовоъ Христиною Орбакайте: "які молоді ви ...Стали...!) ", "Я думала це Христина з мамою.Тільки коли прочитала зрозуміла хто це.☺ ️ ", "Одне обличчя, пластичних докторів робота!!!!!", "Я подумала,що це Христина 😊 тільки прочитавши, зрозуміла що це Лайма)", " однакові чому? 😁 ", "Ледве впізнала, хто є хто,🙈".