Стало відомо про те, що в Мексиці розбився літак під час виконання небезпечного трюку. Загинули люди.

Таким чином повідомляється, що під час трюку щось пішло не за планом, і літак занурився у воду. Двоє людей, на жаль, померли.

Справа в тому, що мексиканська сім'я заплатила місцевій компанії, яка виробляє легкі літаки. Вони хотіли, щоб літак пролетів повз них, і впустив банер, на якому буде написана стать майбутньої дитини.

Аварія літака, фото: Newsflash / Australscope
Аварія літака, фото: Newsflash / Australscope

Але, гендер-паті пішли не за планом. Минуло кілька хвилин з моменту, як сім'я дізналася, що у них буде дівчинка, і довелося споглядати страшну картину.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Літак пірнув у воду, і обидва пілоти загинули на місці. Сталося це біля узбережжя міста Канкун, що на південному сході Мексики.

Аварія літака, фото: Newsflash / Australscope
Аварія літака, фото: Newsflash / Australscope

У цей момент поруч на човні пропливала інша сім'я, і почали швидко знімати на камеру те, що відбувається. Федеральне агентство цивільної авіації Мексики розслідує цей інцидент.

Варто відзначити, що такі випадки відбувалися вже неодноразово. Пара хотіла дізнатися стать дитини в такий спосіб, як раптом, це закінчувалося катастрофою літака.

Нагадаємо, військовий літак впав на будинок у житловому районі: є загиблі, вся округа в диму. Він впав прямо посеред міста Фолі, штат Алабама, і згодом відразу ж загорівся, а вогонь перекинувся на житлові будинки.

Як повідомляв "Знай.ua", ДБР приголомшило заявою про катастрофу Ан-26 під Харковом: "З двигуном було все в порядку".

"Знай.ua" писав, половина Бейрута зруйнована, іншу-паралізував колапс: влада мовчить.