Відома на всю Україну травесті-діва, ведуча, блогерка і модель Монро просто обожнює епатувати публіку яскравими витівками, вона активний користувач Instagram, де публікує фото, відео та розповіді про своє насичене життя.

Не секрет, що для багатьох відомих особистостей одкровення на всю мережу доволі звичайна справа. Зірки, майже всі, не соромляться розповідати про минуле, адже вони завжди цілеспрямовані та йдуть тільки вперед.

Цього разу Монро згадала, з ким "все починалося", вона розповіла про свою подружку Джоззі. Про це стало відомо завдяки новій публікації Монро в мережі Instagram.

Публікація Монро, скріншот: Instagram
Публікація Монро, скріншот: Instagram

"1 квітня - це завжди був твій день, мила Джозі. Дякую, що була в моєму житті. А я в твоєму. Сподіваюся там, тобі так само весело, як тут. Фото 2000 рік, плівка, автор Олексій Абрамов. На жаль теж покійний. Але його справу продовжує дружина і син. Сьогодні о 19:00 у прямому ефірі на YouTube поговоримо про дружбу. Чи існує справжня дружба і як заводити друзів. Хоча, головне, все ж, їх не розгубити! До зустрічі. П. с.: ніколи не любила День сміху, дурня і розіграші. Особливо 1 квітня.", - пише Монро.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цікаво, що травесті-діва прикріпила фотографію з подружкою Джоззі зі свого особистого архіву.

Раніше повідомляли, Монро показала, як в Україні людей з інвалідністю "заносять" у будівлі, одні сльози.

Як повідомляв Знай.uа, Монро розповіла про розгульне життя: "Багато людей, які починали зі мною, вже померли″.

Знай.uа писав, гаряча травесті-діва Монро розсунула ноги, і всі ахнули.