Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 20 років. До слова, зараз дівчина живе в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, щоб вивчати гуманітарні науки і мистецтво.

Юна знаменитість виставила серію сонячних кадрів, радіючи теплій погоді і блакитній воді, адже відправилася в Дубай, ОАЕ, де відпочиває з мамою і сестричкою Сарою. Красуня приміряла білосніжне міні-бікіні з принтом маленьких жовтих квітів, розпустивши довге волосся і грайливо закинувши голову назад. Зірка сиділа на золотому пісочку, блиснувши стрункою фігурою на тлі пляжу і хвиль.

"golden girl

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

(Золота дівчинка)"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Кіперман компліментами:" Соня😍 яка ж красива🤍 а фігура😍", " Мамина копія, але, звичайно, інша, поліпшена.. Сподіваюся, наймудріша Віра не в образі а в радості від цього", "красуня🔥 🔥 🔥 🔥".