В Україні, 2 квітня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, почнеться повернення снігопадів і різкого зниження температури повітря. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами метеоролога, завтрашній день не є винятком у нестійкості нинішньої весни і синоптичних процесів. І все це відбувається незважаючи на розкішну температуру повітря протягом усього дня четверга практично у всіх областях.
За холодним атмосферним фронтом, який рухається з півночі Європи і буде поширюватися холодне повітря. Другого квітня у більшості областей очікуються сніг, мокрий сніг, снігові замети та хуртовини. У південній частині України сніг буде перемішуватися з дощем. Температура повітря буде від +1℃ ...+7℃. При цьому варто враховувати, що сьогодні перше квітня і з боку Наталії Діденко це був жарт.
Укргідрометцентр передає опади в деяких областях України. Температура ж зовсім трохи зміниться в гіршу сторону. Наприклад, у Львові очікується +8℃ ...+ 10℃, в Одесі та Миколаєві +13℃ ...+ 15℃, стільки ж у Запоріжжі та Донецьку.
Температура повітря в Києві буде близько + 8℃ ...+ 10℃ вдень, вночі + 6℃ ...+8℃. Вітер буде північно-західним (7-12 метрів в секунду).

Погода в Україні на 2 квітня, скріншот: Укргідрометцентр
Погода в Україні на 2 квітня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад, такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще