Популярна російська блогерка, зірка шоу про подорожі "Орел і решка" і дружина репера Елджея Настя Івлєєва любить радувати шанувальників новими фотографіями і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Цього разу красуня стала гостем в дев'ятому випуску подкасту свого друга і відеоблогера Ельдара Джахарова.

Івлєєва розповіла про свої найбільші страхи. Виявилося, що це: втратити чоловіка Елджея і втратити свою популярність.

А самі "кринжові" речі в побуті їх сім'ї це те, що Елджею доводиться дивитися в Ютубі рекомендації Насті – серіали "Далекобійники" і "Бандитський Петербург".

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, зовсім недавно 30-річна Івлєєва стала головною героїнею обкладинки популярного чоловічого журналу Playboy. Раніше вже з'являлися досить гарячі фотографії з цієї фотосесії. Однак зараз Настя вирішила опублікувати один з них у себе на сторінці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Івлєєва раптово розпухла і шокувала фанатів молодістю: "кров з молоком". Івлєєва показала фанатам, які блоги знімала ще до своєї популярності.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Настя Івлєєва з "Орла і решки" підпалила себе на кухні, все у вогні. Дружина популярного репера Елджея Настя Івлєєва влаштувала справжнісіньку пожежу.

Також «Знай.иа " писав, що Івлєєва з " Орел і Решка "показала найпотужніше місце сили на планеті:"виконає будь-яке бажання". Настя Івлєєва побувала на гірськолижному курорті в Алмати