Відома українська співачка Тоня Матвієнко опублікувала новий ролик на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Це був запис ефіру з радіо, яке вона відвідала.

Таким чином повідомляється, що співачка прийшла на день народження радіо «Перець FM», де поговорила з глядачами, і відповіла на питання.

Чоловік, Арсен Мірзоян також там був присутній, і говорив з глядачами. Він розповів, що готував Тоні в якості подарунка на день народження, який артистка відзначатиме вже зовсім скоро, 12 квітня. Але, не склалося, мабуть всьому виною карантинні обмеження.

Ведуча запитала у Тоні Матвієнко, які у них традиції є в такі дні, крім того, що вони збираються з командою на концертах. Вони також звуть друзів, грає гучна музика, і власного твору, і колег.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Цього року співачці виповнюється 40 років, і цей день вона повинна була провести на сцені, на сольному концерті, який поки що переноситься на травень, через тривали карантинних обмежень.

У студії був також блогер Олександр Волошин, який вирішив поставити співачці питання, злегка провокаційне: хто заробляє зараз більше - артисти, або ж блогери. Тоня без роздумів відповіла, що однозначно блогери.

Наприкінці дівчина привітала радіо з днем народження, адже, це знаменна дата-17 років.

Нагадаємо, що дочка народної української артистки Тоня Матвієнко взяла участь у Всесвітньому флешмобі зі своєю сім'єю.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян вирушив на схід України, де виступив перед військовими у Краматорську.

Також Знай.uа писав, що українці коронували тещу Арсена Мірзояна Ніну Матвієнко: Незрівнянна.