Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова відома своєю епатажністю і шпагатами. Світська левиця любить привертати до себе увагу в Instagram.

Цього разу 45-річна зірка поділилася в соцмережі милою фотографією, на якій вона з'явилася в компанії "друга" Миколи і маленькою дівчинкою. Також Анастасія повідомила, що 12 квітня відбудеться її вистава "Балерина в задзеркаллі цирку".

"Дякую моєму доброму другові Миколі Човнокову за неймовірне свято сьогодні для дітей! 🙏 Я рада була його розділити. 😊 🩰 А ця талановита дівчинка віра стає учасницею нашої вистави "Балерина в задзеркаллі цирку". 12 го квітня наш наступний виступ та її прем'єра 👍🌺", - написала Волочкова.

Анастасія Волочкова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

При цьому можливість коментування публікації балерина вирішила відключити в соцмережі, ймовірно, щоб не читати критику на свою адресу.

Раніше ми писали про те, що абсолютно гола Волочкова начепила на голову листя і розтанула в руках чоловіка: "Це неперевершено".

Нагадаємо, Анастасія Волочкова нарешті назвала ім'я коханого – подарував їй коробку квітів: "Зворушливо".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дана Борисова принизила Анастасію Волочкову через "вигаданого" чоловіка: "Розбивали її серце".

Також портал Знай.uа писав, що улюблениця Анастасія Волочкової затьмарила балерину нескінченними ногами для шпагатів.