У мережі розповіли про молдавську співачку і телеведучу Людмилу Балан. Чим займалася мати Дана Балана в юності, і цікаві факти про жінку.

Таким чином повідомляється, що Людмила Балан ще на самому початку своєї кар'єри змогла підкорити глядачів не тільки на батьківщині, але, і за її межами. Народилася вона 28 березня 1958 року в селі Старі Саратени. З самого дитинства жінка демонструвала своєю артистизм. Після школи вона вступила на журналіста до Державного університету Молдови.

Щастя в особистому житті вона знайшла в університеті з Міхаєм Баланом. У 1979 році у пари народилася перша дитина - Дан, а пізніше з'явилася і дочка на ім'я Санда.

У 1994 році вони були змушені переїхати з Молдови до Ізраїлю, де Дан навчався в шотландській школі при Посольстві, і почав займатися музикою, з ініціативи матері звичайно. А ось дочка вирішила піти по стопах мами, і стала телеведучою.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Коли сім'я переїхала в Тель-Авів, Людмила була змушена залишити кар'єру, і займатися дітьми. У 2002 році, повернувшись на батьківщину, Балан продовжила вести «Шоу Танті Людмили».

Крім своєї кар'єри, вона допомагала ще й синові розвивати власний проект-групу O-Zone. Вона шукала студії, вела переговори, і навіть співала з хлопцями.

Пізніше Людмила Балан випустила кілька своїх пісень, а в 2020 році і зовсім стала гостем на популярному українському шоу «Голос країни», де її син сидів в якості тренера.

Після цього у виконанні артистки прозвучала Народна українська композиція»Горіла сосна, палала". Номер вийшов настільки запальним, що члени журі та ведучі проекту вийшли на сцену і приєдналися до танцю вокалістки.

Після виступу жінка вирішила поспілкуватися з публікою, сказавши що всім людям потрібно обніматися не менше 20 разів на день по 20 секунд. Цей простий ритуал здатний зробити людину абсолютно щасливою.
Також глядачі не могли намилуватися красою жінки, і почали робити їй компліменти. Людмила подякувала їм за це, і прочитала зворушливу молитву, в якій просила Бога захистити Дана від бід і нещасть.

Нагадаємо, мама Дана Балана зізналася, що поборола підлу хворобу: "Після двох важких місяців". 62-річна Людмила Балан виступила на веселому торжестві, де вразила голосом, а також стрункою фігурою в міні-сукні і високих ботфортах.

Як повідомляв " Знай.ua", Дана Балана помітили на Мальдівах із заміжньою українською телеведучою: "В якій країні жити будете?"

"Знай.ua" писав, маленький Балан роздражнив всіх своїми щічками, тіні не показуйте: "Булочка..."