Стало відомо про історію, яка пов'язана з рибалками та акулами. Чоловік почали боротися за свій улов з морськими мешканцями.

Акули, фото: Facebook
Акули, фото: Facebook

Таким чином повідомляється, що днями жінка зняла на камеру, як чоловіки вийшли з хвиль на острові Мюррей, при цьому вони конкурували зі зграєю голодних акул під час лову риби.

Коли рибалки побачили у воді акул, їх це не злякало, і вони продовжили ловити рибу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Ролик з місця інциденту опублікували в соціальній мережі Facebook, і з того моменту його подивилися понад півмільйона разів. Користувачі в коментарях почали писати про те, що цей підвид акул абсолютно нешкідливий для людства, тому турбуватися нема про що.

Акули, фото: Facebook
Акули, фото: Facebook

Їм все таки вдалося зловити кілька рибин, і вони вирушили додому. А ось користувачі продовжили жартувати про те, що їм просто потрібно було зловити одну з акул на вечерю, адже їх там було не менше одного десятка.

Акули, фото: Facebook
Акули, фото: Facebook

Нагадаємо, Рибак зловив дитинча акули з "людським" обличчям, кадри вразили весь світ. Про це повідомляти видання Daily Mail.

Як повідомляв "Знай.ua", Тернопільський ресторатор виловив на Мальдівах двометрового монстра: гострий ніс і зубища, як у акули

"Знай.ua" писав, вчені виявили в океані Кораловий риф висотою в 500 метрів, відео. Можливо, це найбільш очевидно на знаменитому Великому Бар'єрному рифі Австралії.