Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану новинку - 2 квітня світ побачив її альбом "Красиво", до якого увійшли сім композицій: "Это любовь", "Хороший парень", "Скандал", "Любовники", "Красиво", "Девочка", "Бегу". Так, артиска виставила яскравий відео-колаж, позуючи в розкішній білій сукні з відкритими плечима, танцюючи окремо на кожному з уривків, представляючи таким чином всі пісні.

Варто відзначити, що репертуар Тіни в свіжому альбомі сильно відрізняється від попередніх її робіт, які були більш ліричними. Таким чином Кароль кардинально змінила стиль, чим сильно здивувала фанатів її творчості.

"Довгоочікувана прем'єра! Насолоджуйся альбомом # "Красиво" .

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Спасибі всім і кожному, що надихали мене.

Спасибі величезне команді за красиву реалізацію.

Дякуємо @arkasha_musiq за спільну музацію, що відкриває еру високого стилю.

Альбом доступний на всіх стрімінгових платформах..."

Фолловери не пройшли повз: "захоплююся тобою! Ще мільйон разів скажу про те, що обожнюю тебе за те, що ти не боїшся і вмієш бути різною, вмієш рухатися, прогресувати. І робиш це КРАСИВО.🤍 ", "Як же це по-іншому прекрасно! спасибі за красу🤍", " ШИКАРНО🔥 😻","це гармата🤤 пишаюся🤧".