Відома українська акторка Ольга Сумська порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

Нещодавно 54-річна знаменитість вирушила з гастролями в Запоріжжя, де грала у виставі 1 квітня. Так, артистка не упустила можливості прогулятися по дорогих її серцю місцях, адже вчилася в школі номер 1 на вулиці Шкільній.

Зірка зізналася, що "підзарядилася силою Запорізької Січі", а також з особливим трепетом згадала дитинство, адже прогулянка по Запоріжжю стала доброю традицією для Сумської. Для променаду Ольга вибрала стильне вбрання в рожевих відтінках, примірявши спортивний костюм з капюшоном і довгу накидку, доповнивши образ сонцезахисними окулярами, чорними кросівками і масивною сумкою.

"Привіт,моє рідне Запоріжжя!❤️

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Я знову на Хортиці!

Підзарядилась силою Запорізької Січі💪🏼💛💙,встигла побувати біля моєї школи номер 1 на вул.Шкільній і мого прекрасного театру ім. Магара!

Це вже стало доброю традицією...Ностальгія...Душа просить,бо це моє дитинство..👧🏻

А ввечері вистава!

Ви можете ще встигнути!Сьогодні,1 квітня, о 19.00 граємо Чехова #дваанекдотинавечерю в ДК «Дніпроспецсталь»!

Чекаємо вас,друзі!🎭"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.