Відома українська співачка Jerry Heil вирушила зараз на відпочинок, в Дубаї. Вона невпинно публікує звідти нові знімки, часом злегка відверті.

Таким чином повідомляється, що за життям дівчини в соціальній мережі Instagram стежить 176 тисяч осіб, і вона активно веде свою сторінку.

Цього разу вона опублікувала фотографію, яку зробила на березі Перської затоки. Яна сидить на березі в оригінальному купальнику, і хвилі омивають її.

У Дубаї вона знаходиться разом зі своєю подругою, яка і робить їй всі знімки там.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Кажуть, красиві фотографії виходять тільки з рук тих, хто бачить нас красивими. Згодні? Ми з @mogila_tatiana - точно так🐼" - підписала свій новий пост Jerry Heil.

Варто нагадати, що незадовго до поїздки дівчина поскаржилася, що у неї з'явився невеликий целюліт на стегнах, який Яна пов'язала з ненормованим графіком. Навіть незважаючи на це, вона не засмутилася, і заявила, що у відпустці буде публікувати «пузаті фото», як висловилася співачка.

Коментарі під постом Jerry Heil, фото: скріншот
Коментарі під постом Jerry Heil, фото: скріншот

Нові знімки дійсно вийшли неймовірними, і це відзначили користувачі в коментарях: "Груди топ! Обожнюю", "I хто тобі сказав, що в тобі щось не так? Супер сексі бомба", "Дуже красиво", "AC / DC 😃 foto cool !!!", "Я бачу дещо інше", "Сексуальна, небезпечна".

Коментарі під постом Jerry Heil, фото: скріншот
Коментарі під постом Jerry Heil, фото: скріншот

Нагадаємо, Jerry Heil розповіла про темну сторону слави

Як повідомляв портал Знай.ua, Jerry Heil порівняла себе з Аллою Пугачовою

Також Знай.ua писав, Jerry Heil похвалилася своїми "веганськими" ногами:"заслуговують ваш пандій лайк".