Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина шоумена Лілія виставила яскравий ролик з переодяганнями, який вже встиг підкорити її численних шанувальників.

Так, дівчина встигла поміняти кілька вбрань, від затишної піжами до спортивного костюма і розкішних дизайнерських суконь, доповнивши образ ніжним макіяжем з акцентом на очах. Зірка грайливо розпустила довге волосся і блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, танюючи в їх з Владом новому заміському будинку.

"Стільки отримала реакцій😱 на це відео в Сторіс. 🥰

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

♥️Дякую ☺

Як вам такий формат відео в стрічці?😍

Знімати більше?😍"

Фолловери не пройшли повз: "всі образи чудові☺вам дуже личить ❤️", " Шикарна, як завжди❤️", " красуня.речі бомба😍", " заслужено, образи шикарні особливо костюм🤤😍😍😍🔥🔥🔥", "ви яскрава і дуже красива👏 🔥", " негіднику все до лиця!!! Вам всі вбрання гарні❤️ви в них бомбезно гарненькі❤️".