Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не надто часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

Однак зараз, 8 березня 2021 року, в Міжнародний жіночий день, Влад Яма вирішив привітати представниць прекрасної статі з цим святом. Він сфотографувався з квіткою - антуріумом - зі специфічним зовнішнім виглядом.

"Вітаю і люблю! Спасибі світу за існування жінок! ❤️ Фото @olehphoenix проект @P. assemblymagazine", - написав Влад Яма у підписі до публікації.

Влад Яма, скріншот: Instagram
Влад Яма, скріншот: Instagram

"Спасибі😍", "Як мило звучить🤗❤️", "Спасибі, ваша дружина теж зі Святом весни 🌼 з 8 березня💐💐💐", "Красунчик, мачо!!😘 👍 ", "Постарів вже😲", "Лисий жінки не від світу!", "Яке палке фото🔥", "❤️❤️❤️дякую!!!", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Влад Яма)
Коментарі, скріншот: Instagram (Влад Яма)

Коментарі, скріншот: Instagram (Влад Яма)
Коментарі, скріншот: Instagram (Влад Яма)

Нагадаємо, красуня-дружина Влада Ями в піжамці вразила зовнішністю без макіяжу. Лілія яма вирішила показати в своїх сторіс, з чого починається її ранок, позуючи в їх затишному заміському будинку. Дівчина вперше за довгий час продемонструвала обличчя без макіяжу, а після завдала декоративну косметику

Як повідомляв "Знай.ua", Влад Яма влаштував красуні-дружині сюрприз довжиною в три години: "Вперше за п'ять років"

Знай.ua писав, дружина Влада Ями опинилася на іншому континенті: "Вперше без сина"