Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість дала невелике інтерв'ю виданню "КП в Україні", де щиро розповіла про плани на майбутнє та зміни в особистому житті. Варто нагадати, що артистка після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, а тепер ще й активно розвиває творчу кар'єру.

Красуня виставила серію яскравих знімків, позуючи в абсолютно новому образі, який створила спеціально для кліпу на україномовну пісню "Міріада" - зірка з'явилася перед камерами в яскраво-червоному комбінезоні з квітковим принтом, а її голову прикрасили безліч маленьких кісок.

В інтерв'ю ж Аліна зазначила, що болісне розлучення залишило слід на її серці - дівчина все ще боїться розкривати свої почуття в повній мірі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Недовіра дуже псує відносини. Жити в раю і за один момент обпектися - це шалено боляче. Я реаліст і люблю бути тільки з перевіреними людьми стовідсотково відкритою."

Також Гросу зізналася, чому не особливо афішує роман з Романом Полянським, а також видала, чи хоче мати сім'ї і дітей найближчим часом.

"Я так не люблю кидатися гучними словами. Я чоловіка приховувала 3 або 4 роки.

Вже сказала перед весіллям - ось, дивіться. І що з цього вийшло?

Мені соромно перед шанувальниками, підписниками, людьми, які мене з дитинства знають, я не хочу, щоб вони рахували моїх мужиків."

"Закохатися готова, любити готова, а створювати сім'ю і робити малюків з неперевіреною часом людиною не готова."