Відома українська співачка Світлана Тарабарова часто ділиться кадрами зі свого особистого життя з багатотисячною армією шанувальників. У тому числі дівчина не соромиться розповідати про незручних ситуаціях у своєму житті.

Співачка Світлана Тарабарова мало не зламала ніс. У своєму Instagram вона розповіла, що не помітила двері і сильно вдарилася. Цікаво, що сталося це за мить до зйомок:

"Я просто вдарилася з усієї сили носом об косяк. Такий хрускіт був, зірочки на очах досі. Пощастило, що крові не було, та й ніс начебто на місці. Кажуть, може навіть струс. Завтра буде синяк 100%", - розповіла Тарабарова.

Співачка додала, що останнім часом в її житті трапляється багато форс-мажорів, тому вона не здивована.

"Так боляче", - додала Тарабарова в коментарях.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Шанувальники підтримали артистку і зізналися, що така ситуація бувала з кожним, побажали їй міцного здоров'я і бути на позитиві.

"Мені здається це з кожним таке було! Просто не замітила або про щось подумала і бац синяк", "Треба завжди дивитися по сторонах, під ноги...і вперед🙄", " Тримайся! Будь на позитиві! Здоров'я міцного!",- пише коментатор.

Раніше ми повідомляли, Осадча "порушила" сімейний спокій Тарабарової.

Як повідомляв "Знай.uа", Тарабарова зарилася у великі борги, Осадча не вірить вухам.

Також "Знай.ua" писав, що Alyosha з Тарасом Тополь показали старших синів, а дочку "втратили".