Відома українська виконавиця Аліна Паш випустила новий альбом, який створила у фольклорних експедиціях. Хіп-хоп творчість поставлено на паузу.

Таким чином повідомляється, що називається він "розМова", і народжений в моменті, коли дівчина перебувала у фолькових експедиціях на Гуцульщині.

Про це вона вирішила повідомити на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, опублікувавши саму обкладинку, і невеликі уривки з кожної композиції.

Варто відзначити саму обкладинку, яка виконана в чорно-білому стилі. Аліна загадково дивиться в сторону, одягнена вона в чорну кофту, і на голові незвичайний аксесуар - вінок, який лише додає образу атмосферності.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Альбом вийшов глибоко ліричним, з камерним етно-попом і шаманським настроєм. Все це Змішано на фольку.

На відміну від попередніх робіт дівчини, цей альбом практично не зачіпає хіп-хоп, але ж, раніше це був один з основних жанрів виконання Аліни Паш. Всього вийшло дев'ять нових пісень.

Користувачі в коментарях почали надсилати свої відгуки стосовно альбом, і, можна зробити висновки, що більшості сподобалося.

Нагадаємо, Аліна Паш пояснила, навіщо загорнулася в російський прапор. У 2015-му році Аліна Паш відвідала окупований Крим і літала в Москву. Судячи з її публікації в Facebook, поїздка їй не сподобалася.

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Паш презентувала кліп з елементами етнічних мотивів.

Також Знай.uа писав, що Аліна Паш розповіла про погрози після Маршу гідності.