На трасі Мукачево-Львів виявили дві фури з перевищенням габаритно-вагових норм.
Про це повідомили в пресслужбі Державної служби України з безпеки на транспорті.
Повідомляється, що 1 квітня, під час габаритно-вагового контролю на А/д Н-09 Мукачево-Львів 338 км, працівники Західного міжрегіонального управління Укртрансбезпеки виявили два ТЗ з перевищенням габаритно-вагових норм.

фото: Укртрансбезпека
фото: Укртрансбезпека

Маса одного склала 53,1 тонни, другого - 51,1 тонну при допустимих 40 тонн.

фото: Укртрансбезпека
фото: Укртрансбезпека

"До порушників застосовано штраф у розмірі 34 000 грн за порушення габаритно-вагових норм понад 20%, а також нараховано плату за проїзд у 7726,50 та 2218,44 Євро",- повідомили у відомстві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні цілодобово контролюватимуть вагу вантажівок: деталі розпорядження Кабміну. Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні прийняв розпорядження, що передбачає введення цілодобового вагового контролю транспортних засобів з метою запобігання руйнуванню дорожнього покриття.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Держекоінспекції назвали суму збитків, розрахованих за лютий. Четверта частина з них-у сфері лісових ресурсів. Минулого місяця тероргани Держекоінспекції розрахували майже 100 мільйонів гривень. Чверть від загальної суми збитків-майже 26 мільйонів гривень, розраховані у сфері лісових ресурсів.

Також «Знай.иа " писав, що Держекоінспекція конфіскувала близько півтори сотні рідкісних Щиглів: птахів випустять на свободу. Держекоінспекція Столичного округу конфіскувала близько півтори сотні Щеглів, які охороняються Бернською конвенцією, під час оперативної перевірки в Київській області.