Дружина відомого українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває свою музичну кар'єру, співачка Slavia частенько радує численних шанувальників різними постами в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася знімком з ніжної фотосесії, позуючи в білосніжній ванній. Так, артистка приміряла лише яскраво-червону шовкову сукню-халат, доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем і золотими аксесуарами у вигляді масивних браслетів і сережок.

Зірка продемонструвала довгі ноги і струнке тіло, над яким наполегливо працює, а також вирішила поговорити з українками про призначення кожного. Красуня зазначила, що наповнюється щастям, коли робить те, що їй подобається, а також заінтригувала рядками з нової пісні, яку обіцяє представити вже зовсім скоро.

"Кожна душа має своє призначення. Якщо вона його не виконує — не знаходить собі місця. Коли жінка займається тим, що їй до душі, вона наповнюється щастям, яким в свою чергу наповнює чоловіка. Мене наповнює творчість, якою я живу, і ділюся з Тобою...

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ділюся рядками своєї нової пісні... 🙏🏼❤️

Я знаю, що ти не даремно
З’явився в моєму житті...
З тобою прожили ми довше,
Аніж до цього одні...

Чим наповнюєшся, і ділишся Ти?"