У Єгипті є "засніжені гори", які стали місцевою і туристичною визначною пам'яткою. Насправді, пам'ятка являє собою височини, створені в результаті обробки солі в місті Порт-Фуаде, який знаходиться на півночі, в районі Суецького каналу.

Про це пише 7news.

Єгиптяни стікалися в це унікальне місце з різних куточків країни, щоб помилуватися незвичними пейзажами. Хтось навіть намагається кататися тут на лижах.

Соляні гори Порт-Фуада стали популярним туристичним місцем після того, як зображення людей, що спускаються по них, стали вірусними.

джерело: CNN
джерело: CNN

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

До соляних гір можна дістатися на поромі через Суецький канал в Соляне місто. Дані гори нагадують снігові вершини на Північному полюсі.

джерело: CNN
джерело: CNN

За словами єгиптян, сіль має цілющі властивості, а сидіння на ній здатне виводити з організму негативну енергію.

Сіль, з якої складаються гори, збирається, коли морська вода, зібрана в басейнах Порт-Фуада, випаровується під сонячним світлом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Археологи виявили в печерах смерті дивні речі: мумія дитини, кошик і монети

Як повідомляє портал «Знай.иа» Археологи знайшли "баню" Ісуса Христа, ось що робив Син Божий перед розп'яттям

Також «Знай.иа " писав, що Палац біблійних царів знайшли під Єрусалимом-розкішний маєток з шикарним виглядом