Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явився яскравий колаж-порівняння, на якому були фото Володимира на початку його кар'єри і зараз.

Так, аудиторії запропонували порівняти знімок 10-річної давності зі свіжим фото артиста з кліпу на пісню "SASHA", відзначаючи, що знаменитість фактично не змінився - вони з дружиною Надею Дорофєєвою виглядають молодше своїх років.

32-річний Володимир полюбився численним шанувальникам ще будучи харизматичним учасником шоу "Фабрика зірок", коли з Вадимом Олійником співав у дуеті "ДиО.фильмы". За 10 років Дантес встиг побувати в ролі телеведучого і блогера, а в 2020 році відродив свою музичну діяльність, встигнувши випустити кілька треків, які вже стали хітами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Вічно молодий Володимир Дантес 10 років тому і зараз 💥

Перше фото зроблене, коли @vladimirdantes був у складі популярного гурту. Друге — нещодавно, під час зйомок нового кліпу.

Друзі, а яка пісня артиста — ваша улюблена? Діліться в коментарях ⭐"

Фолловери не пройшли повз: "зараз виглядає тільки крутіше🙌"," Серйозність у погляді є", " всі пісні улюблені, і в групі, і нові. А особливо голос, приємний тембр❤️💔❤️💎", " цілком відповідає своєму віку 20+і 30+.", "Нічого не змінилося але він красень".

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.