Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе спільне чорно-біле фото з чоловіком, генеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко, позуючи з букетиком квітів в руках.

Так, артистка дивилася в камеру, поки коханий ніжно цілував її в щоку, торкаючись до пальців Ольги. Варто відзначити, що подружжя разом виховує спільних дітей - Валерія і Євдокію, а також 15-річну Злату Мітчелл від першого шлюбу Фреймут.

"Ніжні моменти..."

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фолловери почали засипати зіркову пару компліментами: "Яка ви гарна пара! Щастя вам! ❤ ️ ", "Красиві❤️", " чудова пара, я рада вашому щастю. Бажаю все це зберегти до кінця. ❤️❤️❤️", "😍😍😍😍😍красиві такі", "Повна гармонія💕", "Гарно😍", " Чб фото, то💔 💔 💔 💔".

До слова, подружжя останнім часом все частіше публікують трепетні спільні фото з відпочинку і різних заходів, а на шоу "Танці з зірками", учасницею якого Ольга була в 2020 році, ведуча присвятила Володимиру танець.