Популярний сервіс Netflix і знімальна група серіалу "Відьмак" заявила про завершення зйомок другого сезону проекту. Команда вже займається монтажем, створенням спецефектів та іншим, на що не вплине ситуація зі світовою пандемією.

Знімальна група зняла відео з нагоди завершення зйомок, в якому учасники процесу розповідають про процес. Зазначається, що в зйомках взяли участь 89 акторів і близько 1200 чоловік персоналу, які витратили на зйомки в цілому 158 днів. Прем'єра нового сезону очікується до кінця поточного року.

Як відомо, у другому сезоні до своїх ролей повернуться Генрі Кавілл (Геральт), Аня Чалотра (Йеннифэр), Фрейя Аллан (Цірілла), Джої Бэти (Лютик) та інші, а от серед нових героїв варто зазначити Аджоа Андо і Кріса Фултона ("Бріджертони"), Кіма Бодніа ("Вбиваючи Єву"), Кессі Клер ("О дивний новий світ"), Ліз Карр ("Безмовний свідок"), Грехема Мактавіша ("Чужинець"), Кевіна Дойла ("Абатство Даунтон") і Саймон Келлоу ("Чотири весілля і похорон").

Шоураннером "Відьмака" виступила Лорен Хіссрік ("Захисники", "Академія Амбрелла"), а в число режисерів другого сезону серіалу увійшли Стівен Сурджик ("Академія Амбрелла"), Сара О'Горман ("Прокляті"), Ед Базалгетт ("Останнє королівство") і Луїза Хупер ("Обман").

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, другий сезон "Відьмака" від Netflix вразить кількістю відсилань до улюбленої серії ігор.

Як повідомляв портал Знай.uа, Netflix анонсував приквел "Відьмака", де розкажуть про злиття світів.

Також портал Знай.uа писав, що "Відьмак 3" запустили на Xbox Series X, екрани завантаження повністю зникли.