Кореспондентка російського телеканалу Надія Серьожкіна залишилася без мікрофона, розповідаючи в прямому ефірі прогноз погоди.

У найважливіший момент, коли ведуча в студії передала слово Надії, до неї підбіг собака породи золотистий ретривер і забрав мікрофон з рук.

Варто зазначити, що оператор не розгубився і транслював все, що відбувається в прямий ефір, так що вся країна побачила витівку кудлатого злодюжки. Дівчина у черевиках на плоскій підошві та пальто почала гнатися за псом з криками: "Стій! Стояти!".

ретривер, скріншот з відео
ретривер, скріншот з відео

Мабуть, яскравий мікрофон телекомпанії не зміг залишити байдужим песика, і той вирішив пограти. У свою чергу, ведуча в студії змогла стримати емоції та продовжити випуск. Вона самостійно озвучила прогноз погоди в Москві.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потім ведуча повідомила, що кореспондентка знову вийшла на зв'язок. Її колега з'явилася в кадрі з пухнастим другом і пожованим мікрофоном.

"Ірино, ну, як я і сказала погода дійсно чудова, підходить для прогулянок з вашими собаками", - іронічно продовжила журналістка, сидячи з псом і говорячи в зіпсований мікрофон.

Нагадаємо, пес-рецидивіст п'ять разів намагався поцупити фіолетового єдинорога.

Як повідомляв портал Знай.uа, найстаріша кішка в світі пережила кілька поколінь: тварині вже 160 людських років.

Також портал Знай.uа писав, як українка прихистила в квартирі свиню замість собаки: "Охороняє, як бійцівський пес".