На 82-му році життя помер колишній захисник ЦСКА і збірної СРСР з футболу легендарний гравець Валентин Афонін.

Наразі про причини смерті спортсмена не повідомляється. Співчуття у зв'язку зі смертю гравця, крім армійців, висловив російський футбольний союз. У складі московського ЦСКА Афонін в 1970 році став чемпіоном СРСР.

ЦСКА висловлює співчуття у зв'язку зі смертю чемпіона СРСР 1970 року в складі армійців Валентина Афоніна.", – повідомили у футбольному клубі.

Валентин Афонін, twitter.com/pfc_cska
Валентин Афонін, twitter.com/pfc_cska

Валентин Афонін грав за Ростовський СКА і ЦСКА. У складі московської команди став чемпіоном СРСР в 1970 році. Легендарний футболіст також виступав за збірну Радянського Союзу, брав участь у чемпіонатах світу 1966 і 1970 років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Афонін грав на позиції захисника і в 1970 році став чемпіоном СРСР у складі ЦСКА. Крім того, як зазначається, він провів 42 матчі за збірну СРСР.

Скріншот: twitter.com/pfc_cska
Скріншот: twitter.com/pfc_cska

Нагадаємо, відомий американський письменник і сценарист, автор сценарію до фільму "Горбата гора" Ларрі Макмертрі помер на 85-му році життя. Інформацію про його смерть підтвердили представники сім'ї.

Як повідомляв портал "Знай.ua", померла зірка культового серіалу: лікарі боролися до останнього. Днями пішла з життя талановита акторка

Також "Знай.ua" писав, що загадкова смерть прикордонника на Закарпатті не дає спокою українцям: "Його вбили". 23-річний мешканець Рівненщини Ярослав Петрина повернувся додому зі служби в труні