Та, яка проходить черговий пік популярності українська співачка, часта гостя багатьох розважальних телевізійних шоу, красуня Тіна Кароль продовжує радувати свою мільйонну армію відданих фанатів.

У мережі продовжують приписувати красуні пристрасний роман з молдавським колегою Даном Баланом, але Тіні не завжди є до цих чуток діло. Буває і таке, що Тіна починає говорити чисто на філософські теми. Шанувальникам просто не вистачає відео і фото з офіційних сторінок артистки, і тут у справу йде самодіяльність.

Фанати знайшли сильну цитату співачки, яка доводить що ніколи не можна здаватися, навіть якщо вже "припекло". Про це стало відомо завдяки новій публікації фанатської сторінки Тіни Кароль в мережі Instagram.

Публікація tinakarol_fantina, скріншот: Instagram
Публікація tinakarol_fantina, скріншот: Instagram

"У мене був вибір: або піти зі сцени, наприклад, в політику, або вийти заміж, або взагалі зачаїтися на час. Або... зробити ривок, і я на нього наважилася. Мені хотілося новим альбомом надати людям впевненості і сміливості. Сфокусуватися на меті і її досягненні – як самій, так і допомогти в цьому іншим. Я дуже задоволена власною трансформацією. Цей вайб з'являється звідкись сам по собі, але я чесна, я не брешу. І зараз, коли дивлюся кліпи, які ми зняли, лайв і слухаю альбом, то думаю: А що, так можна було?" - Тіна Кароль.", - згадують слова співачки шанувальники.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Варто також нагадати нашим читачам, що наприкінці квітня 2013 року пішов з життя її коханий чоловік, продюсер Євген Огір, після тривалої боротьби з хворобою. У 2014 році ЗМІ писали, що на оформлення могили артистка витратила близько 20 тисяч гривень. Курс долара на той рік становив близько 11 гривень, тому сума сягала близько двох тисяч доларів.

Раніше повідомляли, поки бойфренд не бачить: Аліна Гросу влаштувала спекотні танці на даху.

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік розтопив серце вагітної красуні-дружини: "Який турботливий тато!".

Знай.uа писав, Тіна Кароль зробила шикарний подарунок покійному чоловікові: тисячі доларів на могилі.