З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються доволі дивні події, прийшли дуже тривожні новини. З'явилася інформація, що на території Нової Москви жінка з жорстокістю била прийомну доньку шлангом й кочергою за те, що та отримувала "незадовільні" оцінки в школі.

Найдивніше не те, що жінка підняла руку на дитину, хоча це жахливо - все ж кримінал, і карати за таке потрібно за законом, а те, що для мучительки "незадовільними" виявилися тверді четвірки в щоденнику дівчинки, за п'ятибальною системою. Бачте їй потрібні були п'ятірки.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню російського видання Life.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Про те, як поводиться з нею опікунка, дівчинка розповіла вчительці малювання в школі — та помітила у дитини синці на вусі і на щоці. Дівчинка поскаржилася, що прийомна мати так карає її за "погані" оцінки. За її словами, через четвірки її не тільки били, а й змушували прати одяг до мозолів.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Видання уточнює, опікунка дівчинки була подругою її рідної матері, яка померла кілька років тому. Жінка заявила, що вважає свої методи виховання нормальними. За інформацією журналістів, побої дитині завдає не тільки вона, але і її цивільний чоловік.

Російська поліція, скріншот: YouTube
Російська поліція, скріншот: YouTube

Також є інформація, що дитину довелося госпіталізувати. Порушено кримінальну справу за статтею про "катування". Про це вже журналісти дізналися від правоохоронців, які працюють зі справою.

Раніше повідомляли, українці розкрили темне минуле підозрюваного у вбивстві 7-річної Маші Борисової: "Показував геніталії, душив дітей".

Як повідомляв Знай.uа, грудний малюк загинув від молока п'яної матері.

Знай.uа писав, у Франківську схопили пенсіонера, який познущався над 11-річною дівчинкою: завагітніла, поки мати була в церкві.