Дружина відомого українського виконавця Віктора Павлика Катерина поділилася позитивним відео з прогулянки.

Відповідний ролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що не так давно Катерина Реп'яхова і Віктор Павлік зіграли весілля, а вже сьогодні дівчина чекає від виконавця дитини. Пара постійно ділиться щасливими кадрами з прогулянок, ділиться новинами про дитину і просто публікує фото з повсякденного життя.

Цього разу Катерина Репяхова показала шанувальникам кадри з недавньої прогулянки по району. Вона з Віктором Павликом заглянула в місцевий ресторан, від якого була просто в захваті. Правда, через локдауну в столиці, їм не вдалося посидіти всередині закладу.

"І взагалі пощастило нашому району мати таких сусідів. Показала мамі відео, вона каже, ніби не в Україні 😅 І це не тільки про візуальну частину, а й про сервіс, якість і смак!❤ ️ ",- написала Реп'яхова.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На відео можна помітити, що вагітна блогерка вже відчула запах весни, надівши в дощову погоду короткі штани вільного крою, яскраві кросівки, кофту і легку куртку. Задоволену дружину знімав Віктор Павлік, який також потрапив в кадр через відображення в склі.

Нагадаємо, що Віктор Павлік заявив, що в старості його буде утримувати молода дружина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Реп'яхова опублікувала відео, де розповіла, як Віктор Павлік піклується про своїх дітей.

Також Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика Реп'яхова перетворилася на повітряну хмарку: "щаслива мама".