Президент Аргентини Альберто Фернандес стривожив мільйони людей по всьому світу. Виявилося, що його тест на коронавірусну інфекцію covid-19 виявився позитивним. Проте всього два місяці тому він хизувався журналістам, що прищепився російською вакциною "Супутник V".

Про це стало відомо завдяки повідомленню самого аргентинського президента в мережі Twitter.

"Наприкінці сьогоднішнього дня, після того, як у мене піднялася температура 37.3 і з'явився невеликий головний біль, я зробив тест на антиген, який виявився позитивним. Хоча ми очікуємо підтвердження за допомогою ПЛР-тесту, я вже ізолювався, дотримуюся поточного протоколу і дотримуюся інструкцій мого особистого лікаря", - написав Фернандес.

Публікація Альберто Фернандеса, скріншот: Twitter
Публікація Альберто Фернандеса, скріншот: Twitter

Це ще не все. Відомо, що напередодні Фернандес відсвяткував день народження йому виповнилося 62 роки. Першу дозу вакцини він отримав в січні, відразу після того як регулятор допустив її до використання серед людей старше 60 років.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також відомо, що Фернандес не єдиний глава держави, якого було прищеплено "супутником". Російську вакцину також отримали президенти Гвінеї й Венесуели.

Раніше повідомляли, якщо влада застосує силу до протестувальників - все буде інакше, Охотін.

Як повідомляв Знай.uа, глава МЗС України Кулеба висловився за 40 мільйонів людей: "Москва втратила...".

Знай.uа писав, у Європі розпалюється скандал із закупівлею вакцин, - Бізяєв.