Українські медики показали громадянам, наскільки може бути страшний коронавірус і як медперсонал працює на виснаженя заради порятунку життів.

Відповідний ролик опублікували на офіційному Telegram-каналі МОЗ "Коронавірус_інфо".

Відомо, що з кожним днем в Україні збільшується кількість заражених коронавірусом COVID-19, а в лікарнях стає все тісніше. У зв'язку з цим працівники медустанов вирішили показати українцям, що насправді відбувається в лікарнях.

На відео показали одне з відділень лікарні, де розташовані хворі на коронавірус. Медсестра реанімаційного відділення Дарина копій розповіла, що зміна у них починається о 8 ранку, щогодини вони повинні вимірювати всі показники у пацієнтів і виконувати приписи лікарів.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Завідуюча кардіологією розповіла, що за останні 2-3 тижні кількість пацієнтів значно зросла – якщо раніше на 1 лікаря припадало 20-30 людей, то зараз у кожному відділенні лежить до 50 осіб.

Вона зазначила, що весь медперсонал, включаючи лікарів, медсестер і санітарів, працюють на виснаження і відпочивають всього кілька годин на день: "Вони працюють практично на ентузіазмі".

Медики відзначили, що практично всі, хто лежить у них в лікарні, не вірили в коронавірус і що він так важко переноситься. У зв'язку з цим вони закликали українців дотримуватися карантинних обмежень, не влаштовувати пишні гулянки з родичами і друзями, а при перших ознаках ГРВІ залишатися вдома.

Нагадаємо, що в Україні covid - 19 перейшов в агресивний наступ-МОЗ оновив статистику на 3 квітня.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода підхопила ковід і перенесла концерти: "вірус не щадить нікого".

Також Знай.uа писав, що львів'янка прозріла в переповненому на карантині тролейбусі:"хапає за комір пенсіонерів, грубіянить".