На державному каналі Білорусі назвали Україну "загниваючою країною".

Відповідний відеофрагмент з'явився в телеграм-каналі "Інсайдер UA".

Ведуча місцевого каналу назвала Україну "загниваючою країною", яка загинається від злиднів, а головна функція президента - знімати "стрімчики".

"Ви давно були в Україні? Вибачте, але це не процвітаюча країна, а та яка загинається від злиднів. І поки Зеленський сидить в розкішному кабінеті знімаючи стрімчики, а це схоже одна з основних функцій президента України, народ лазить по смітниках у пошуках їжі. Ось тому я за сильну центральну владу. Якщо хочете за диктатуру, а не за цей ляльковий театр, де хто перший схопив поводок той і танцює типу президента. Краще диктатура ніж продажна маріонеткова демократія",- сказала ведуча в ефірі.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україна терміново повинна робити кроки для підвищення власної боєздатності-Білецький

Як повідомляє портал «Знай.иа» Білоруська дружина Ступки Логунова показала всю жорстокість Лукашенка: "наділи наручники на маму і вивели босою взимку"

Також «Знай.иа " писав, що Канал Лукашенка показав образу "бацьки", України більше немає- " колишня УРСР"