У Кіровоградській області рятувальники пробралися в житло 80-річної жінки, яка потребувала медичної допомоги.

Про подробиці події пише прес-служба ДСНС у Кіровоградській області.

Повідомляється, що інцидент стався ввечері в п'ятницю, 2 квітня, на вулиці 6-го грудня в місті Олександрія. Місцеві жителі звернулися на гарячу лінію Служби порятунку з проханням проникнуь в житло літньої жінки, яка довго не виходила на зв'язок.

Прибулі бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій зрізали грати на вікнах квартири жінки за допомогою бензопили і потрапили в квартиру. Як з'ясувалося, старенькій 1940-го року народження дійсно потрібна була допомога.

На місце події прибула бригада швидкої допомоги, яка допомогла жінці поліпшити самопочуття. Медики зазначили, що госпіталізація їй не знадобилася.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

рятувальники / фото: ДСНС
рятувальники / фото: ДСНС

Варто відзначити, що це не єдина подібна подія за день. Пізніше рятувальники допомагали жителям Благовіщенського потрапити в квартиру. А вночі в ДСНС звернулися жителі Малої Виски з проханням відкрити двері тамбура в багатоквартирному житловому будинку.

рятувальники / фото: ДСНС
рятувальники / фото: ДСНС

Нагадаємо, що під Харковом городяни масово скаржаться на витік газу в будинках - "Зберігайте спокій!".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Міністерстві внутрішніх справ України показали справжнього героя сучасності, яким варто пишатися і ставити в приклад молодшому поколінню.

Також Знай.uа писав, що мати з дитиною опинилися в бетонній пастці, рятувальники могли не встигнути. Українським рятувальникам довелося залізти в найтемніший кут.